Waar kan je Bitcoin en altcoins kopen?

Bitcoin Altcoins Kopen

Een cryptomunt schaf je aan op een online exchange. Dit is een marktplaats voor crypto waar kopers en verkopers van munten samenkomen. Net zoals er heel veel cryptomunten zijn, zijn er honderden crypto exchanges. In dit artikel vertellen we je waar je het beste Bitcoin en altcoins kunt kopen.

Bitcoins kopen

De populairste exchange om Bitcoins bij de te kopen is Coinbase. Veiligheid staat bij hen voorop. Bij je inschrijving dien je je te identificeren met je telefoonnummer. Zodra je account is goedgekeurd, kun je geld (in euro of us dollar) naar de exchange overmaken.  Dit kan met iDeal en met je creditcard. Het duurt max. een dag voordat je geld erop staat.

Je hoeft overigens een BTC (Bitcoin) niet per stuk te kopen. Ook een fractie  hiervan zoals 1.27 of 0.4 kun je invullen als gewenst aankoop volume. Zo kan je ook met een laag bedrag beginnen met investeren in crypto.

Naast Bitcoin kun je op Coinbase ook Ethereum, Litecoin, XRP en nog wat van de grotere altcoins kopen.

Ontvang een startersbonus van €8 bij Coinbase, wanneer je je inschrijft via deze link: https://www.coinbase.com/join/59640f843cf25500cb038f19

Nederlandse partij: Litebite
Je kunt het ook dichter bij huis zoeken. Bij Litebite kan je gemakkelijk met iDeal betalen. Naast Bitcoin bieden ze hier meer dan 50 altcoins aan.

Altcoins kopen

Bij Crypto Helden handelen wij het meest in altcoins (de benaming voor alle cryptomunten die niet Bitcoin zijn). Dit zijn de munten waar je het snelst de meeste winst mee kunt behalen. Een koersstijging van 20% per dag is hierbij helemaal niet gek, zoals een groei van 150% per week ook veel voorkomt.

Je koopt deze altcoins in op exchanges zoals Binance en Bittrex. Inmiddels in Binance uitgegroeid tot de grootste crypto exchange te wereld. Hier vind je meer dan honderd altcoins. Wanneer je als cryptomunt niet op Binance te vinden bent, tel je eigenlijk niet mee.

Je schaft cryptomunten aan met Bitcoin, Ethereum of de Binance munt (BNB). Je kunt deze kopen middels je creditcard. Natuurlijk kun je ook wat BTC op coinbase kopen en deze naar je wallet op een te sturen.

Kleine exchanges

Hoewel Bittrex en Binance heel populair zijn onder crypto handelaren, zijn de echte freaks ook actief op zogeheten low cap exchanges. Het handelsvolume is daar laag en je vindt er een hele hoop aan shitcoins.

Dit zijn echter ook de plekken waar je als eerste de nieuwste altcoins kunt vinden. Hier zitten de potentiële toppers van de toekomst tussen. Munten die – wanneer je ze vanaf het prille begin koopt – wel 50x in waarde kunnen stijgen.

Zoals gezegd zijn op deze exchanges voornamelijk  ervaren crypto nerds actief, dus begin hier pas aan als je goed onderlegd bent in de materie. Via onze Trading Service geven wij exclusieve tips over de beste, nieuwe munten die je hier kunt kopen voor snelle winsten.

Met Crypto Helden doen wij veel low cap aankopen op de volgende exchanges:
STEX (hier azen wij op de toppers voor 2019/2020)
– CoinExchange (zeer degelijke en betrouwbare exchange)
– IDEX (hier kun je alleen met Ethereum altcoins kopen en kan je snel een x2 doen)
TradeOrge (voor kwalitatief sterke projecten)

* de links naar exchanges bevatten referral codes. Wanneer je een account aanmaakt dan ontvang jij en Crytpo Helden een korting op de de transactie kosten van een exchange. We zullen je eeuwig dankbaar zijn 😉