Waar kan je Bitcoin en altcoins kopen?

Bitcoin Altcoins Kopen

Een cryptomunt schaf je aan op een online exchange. Dit is een marktplaats voor crypto waar kopers en verkopers van munten samenkomen. Net zoals er heel veel cryptomunten zijn, zijn er ook aardig wat crypto exchanges. In dit artikel vertellen we je waar je het beste Bitcoin en altcoins kunt kopen.

Bitcoins kopen

De populairste exchange om Bitcoins bij de te kopen is Coinbase. Veiligheid staat bij hen voorop. Bij je inschrijving dien je je te identificeren met je telefoonnummer. Zodra je account is goedgekeurd, kun je geld (in euro of us dollar) naar de exchange overmaken. Binnen een dag staat dit er dan op. Via een creditcard staat het direct erop.

Je hoeft overigens een Bitcoin niet per stuk te kopen. Ook een fractie  hiervan zoals 1.27 of 0.4 kun je invullen als gewenst aankoop volume. Zo kan je ook met een laag bedrag beginnen met investeren in crypto.

Naast Bitcoin kun je op Coinbase ook Ethereum en Litecoin kopen. De drie grote munten die wij in ons crypto portfolio hebben opgenomen.

Ontvang een startersbonus bij Coinbase wanneer je je inschrijft via deze link: https://www.coinbase.com/join/59640f843cf25500cb038f19

Nederlandse partij: Litebite
Je kunt het ook dichter bij huis zoeken. Bij Litebite kan je gemakkelijk met iDeal betalen. Naast Bitcoin bieden ze hier meer dab 50 altcoins aan. Sneller kan je niet aan crypto komen.

Vermijd Kraken!
Hoewel Kraken al sinds 2012 actief is en daardoor een van de grootste exchanges is, moet je deze site vermijden als de pest. Tenzij je erop zit te wachten dat een server steeds plat ligt, je onbedoeld dubbele orders plaatst en nooit kan (ver)kopen in drukke tijden. Just saying!

Altcoins kopen

Bij Crypto Helden handelen wij het meest in altcoins (de benaming voor alle cryptomunten die niet Bitcoin zijn). Dit zijn de cryptomunten waar je het snelst de meeste winst mee kunt behalen. Een 20% winst per dag is hierbij helemaal niet gek, zoals een groei van 150% per week ook veel voorkomt.

Je koopt deze altcoins in op exchanges zoals Binance en Bittrex. Deze exchanges accepteren (nog) geen euros. Je schaft cryptomunten daar aan met Bitcoin. Je dient dus eerst een bedrag aan Bitcoin naar jouw wallet op deze exchange te sturen.

Op deze exchanges vind je tal van populaire cryptomunten zoals Monero, Dash, NEO, OMG en Walton.

Kleine exchanges

Hoewel Bittrex en Binance heel populair zijn onder crypto handelaren, zijn de echte freaks ook actief op zogeheten low cap exchanges. Het handelsvolume is daar laag en je vindt er een hele hoop aan shitcoins.

Dit zijn echter ook de plekken waar je als eerste de nieuwste altcoins kunt vinden. Hier zitten de potentiële toppers van de toekomst tussen. Munten die – wanneer je ze vanaf het prille begin koopt – wel keer 50 kunnen gaan.

Zoals gezegd zijn op deze exchanges voornamelijk  ervaren crypto nerds actief, dus begin hier pas aan als je goed onderlegd bent in de materie. Via onze Trading Service geven wij exclusieve tips over de beste munten die je hier kunt kopen voor snelle winsten.

Met Crypto Helden doen wij veel low cap aankopen op de volgende exchanges:
Cryptopia
CoinExchange
Etherdelta (hier kun je alleen in Ethereum altcoins kopen)

* de links naar exchanges bevatten referral codes. Wanneer je een account aanmaakt dan ontvangt Crytpo Helden een korting op de de transactie kosten van een exchange. We zullen je eeuwig dankbaar zijn 😉