Trading Service

Met de Trading Service leveren wij een dienst voor degene die met crypto geld wilt verdienen. Je ontvangt exclusieve calls voor munten die snel in waarde gaan stijgen. Ons doel is om wekelijks minimaal 10% winst te boeken. In de praktijk is dit echter vaak veel meer.

Sinds 2012 zijn wij actief met handelen in Bitcoin en altcoins. Dit heeft ons veel succes opgeleverd. Natuurlijk hebben we in deze tijd ook fouten gemaakt, verlies geleden en winst misgelopen. Het is zonde als jou dit ook overkomt. De Trading Service zal je helpen om op consistente basis geld met crypto te verdienen.

Wij zijn fulltime actief om de beste investeringkansen te ontdekken. De informatie die wij in de Trading Service met je delen lees je niet op de website of social media. Deze is exclusief bedoeld voor onze abonnees.

Trading Service prestaties

Voor wie is het?

De Trading Service is er om geld met crypto te verdienen. Het maakt niet uit of je weinig of veel ervaring hebt met crypto. Je budget is ook niet belangrijk. Met  €100 kan je al een leuke winst maken en dat steeds verder uitbouwen. Wij geven calls op altcoins die een grote kans maken om binnen afzienbare tijd te gaan stijgen. Een ideale service dus om op een gemakkelijke en weinig tijdrovende manier geld met crypto te verdienen.

Je zult als lid van de Trading Service ook een beter begrip gaan krijgen over hoe crypto precies werkt. We zullen je van informatie voorzien over de marktbewegingen, hoe je een munt moet beoordelen en waar de kansen liggen. Je kunt ons tevens direct vragen stellen in een prive chat. Elke trader is anders, dus geven wij graag advies op maat.

Wat je krijgt wanneer je lid wordt van de Trading Service

 • altcoin calls 
  Welke munten moet je kopen, tegen welke prijs en wanneer moet je verkopen. Wij doen dit voor altcoins op Binance, maar ook voor zogeheten low cap coins. Onze specialiteit is namelijk het vinden van kleine, nieuwe coins met veel potentie. Hier kan je procentueel gezien de meeste winst mee maken.
 • margin trade calls
  Zeer lucratief maar evenzo riskant; dat is margin traden. Wij geven calls voor trades op Bitby waarmee je in korte tijd veel winst kan boeken. Je inzet kan je echter ook volledig kwijtraken. Wij helpen je om een strakke tradingsmethode aan te houden.

 • actuele ontwikkelingen en strategie
  De wereld van crypto is booming. Het belangrijkste nieuws over de laatste ontwikkelingen delen wij met je. Wij geven onze visie hierop, laten je charts zien en delen onze strategie om hiermee meer winst te behalen.

 • consult
  Wij zijn altijd beschikbaar voor een persoonlijk consult. Wanneer je vragen hebt over je portfolio, je trading strategie of een specifieke munt, dan kunnen we in de chat met een 1-op-1 gesprek hier dieper op ingaan.

Wat krijg je niet…

De Trading Service is geen community waar de leden met elkaar kunnen chatten. Je ontvangt alleen calls en achtergrondinformatie zodat je makkelijk geld met crypto kunt verdienen. Ouwehoeren doen we wel in het cafe…

Wij geven geen lessen in charts analyseren. Op YouTube vind je hier genoeg materiaal over. 

Hoe werkt het?

Wij houden je op de hoogte via een Telegram groep. Dit is een chat app die net zo werkt als Whatsapp. Via Telegram geven wij de exclusieve calls door. De cryptomarkt is hectisch, dus moet je hier snel op in kunnen spelen. Via een app werkt dit het allerbeste.

Waarom Telegram en geen Whatsapp?
Telegram is een gratis chat app vergelijkbaar met Whatsapp. Telegram is daarentegen geheel anoniem. Niemand in de Trading Service kan jouw naam of telefoonnummer achterhalen. Dit is een must, aangezien we het over geldzaken hebben. Daarbij wordt data door Telegram niet opgeslagen. De app werkt naast je smartphone ook in een browser. Je kunt dus achter je computer ook gewoon meelezen.

Download de Telegram app hier voor Android of iPhone.

Word lid

Als jij ook wekelijks winst wilt gaan behalen met crypto, meld je dan aan voor onze Trading Service. Je betaalt €50 per maand of €500 per jaar in. Dit doe je door een transactie te doen met een van onderstaande crypto munten. Je kunt het bedrag hier omrekenen naar cryptowaarde. Nadat je de transactie hebt gedaan, stuur je een mailtje naar info@cryptohelden.nl. Vermeld hierin jouw wallet adres en gekozen cryptomunt zodat we jouw lidmaatschap kunnen activeren.

Bitcoin: 12Nqh24zX8Y2DWa6SyvCsaeNfaeZsoFHnY
Ethereum: 0x3b3fcd9da63c99a6712a28284ae9d6854116d438
EWT: 0x407d406C799314a0a5F9C3e4E6f4E93C59a10D51

Geen risico garantie: wanneer onze calls gemiddeld minder dan 10% winst per maand opleveren, dan is het lidmaatschap voor de volgende maand gratis.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben over de Trading Service, stel ze gerust. Stuur een mail naar info@cryptohelden.nl.

Algemene Voorwaarden

Op de Trading Service zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Reacties van leden

Hieronder vind je screenshots van mensen die gebruik maken van de Trading Service.