Over Ons

Je hebt ongetwijfeld gehoord over Bitcoin. Een cryptomunt waarmee sommige mensen gigantisch veel winst hebben gemaakt. In 2010 was de prijs van deze munt nog maar 10 cent, terwijl je in 2017 hier maar liefst €15.000 moet betalen. Had je toen maar….

Mocht je denken dat het nu te laat is om met Bitcoin extreem veel winst te maken, dan heb je misschien gelijk. Hoewel het onmogelijk is om te voorspellen, lijkt een vermeerdering van opnieuw 150.000% in zeven jaar tijd niet realistisch.

Gelukkig zijn er nog volop andere kansen in de wereld van cryptocurrency. Naast Bitcoin zijn er namelijk nog heel veel andere munten waarin je kunt investeren. Sommige daarvan hebben net zoveel potentie als Bitcoin. De vraag is alleen welke dit zijn…

Sinds 2012 actief in crypto

Met Crypto Helden zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de beste cryptomunten. Wij handelen hier zelf al jaren in. In 2012 kochten wij onze eerste Bitcoins. Hierna ook nog Litecoin (2013) en ook Ethereum (2016) munten. Dat de waarde hiervan zo snel en zoveel zou stijgen hadden we nooit durven dromen.

Onze succesen in crypto deelden wij met familie en vrienden. We ledgen uit hoe je Bitcoin en altcoins kunt kopen. Ook adviseerden we welke munten ze moesten kopen en welke vooral niet. Crypto mag van de buitenkant dan lijken op een wereld waarin je binnen een half jaar miljonair kan worden door wat geld in zomaar een munt te investeren; niks is minder waar. Er komt het nodige onderzoek, kennis en discipline bij kijken.

Jouw gids in cryptoland

Met Crypto Helden willen wij je wegwijs maken in deze enerverende wereld. Je uitleggen wat de werkelijke kracht van crypto is. Dat is namelijk de blockchain. Deze revolutionaire technologie zal de maatschappij danig gaan veranderen. De cryptomunten die met deze techniek nieuwe, waardevolle producten ontwikkelen; dat zijn de Bitcoins van de toekomst.

Crypto Helden bestaat uit een team van drie man. Met onze achtergrond in IT development, finance en marketing zijn wij in staat om munten op waarde te schatten. Hierbij kijken we naar de lange termijn, maar ook naar munten waarmee je snel geld kunt verdienen. Winst is immers winst.

Leer over crypto en maak tegelijkertijd winst

Wij zijn sinds 2017 fulltime actief met crypto. Op deze website vertellen we je de ins & outs. Hoe je cryptomunten moet kopen, wat de beste trading strategien zijn, hoe een crypto portfolio eruit dient te zien en wat termen als HODL en POS nu eigenlijk betekenen. Met de Trading Service geven wij je exclusieve tradings tips. Hiermee kan je op wekelijkse basis goed geld verdienen.

Wij hopen dat je net zo enthousiast wordt over crypto zoals wij dat zijn. Vergeet niet dat je tot een selecte groep mensen behoort die zich met crypto bezighoudt. Over tien jaar is het gemeengoed. Grijp deze unieke kans dan ook met beide handen aan.