De beste altcoins van 2019

In 2017 heeft crypto veel mensen rijk gemaakt. In 2018 was het kommer en kwel. Medio 2019 lijkt het erop dat een nieuwe bull periode is aangebroken. In welke altcoins moet je nu investeren om binnen een jaar de vruchten ervan te plukken?

De cryptomarkt is zeer speculatief. Niet alleen vanwege de hoge volatiliteit van de koersen. Het zijn de projecten waarin je geld stopt die het lastig maken. Het gros hiervan zijn namelijk pure scams en zullen nooit uitgroeien tot succesvolle bedrijven. Toch stijgen de prijzen van deze shitcoins harder dan je met je rationele hersenen kunt bevatten.

Traden of investeren?
Deze shitcoins zijn ideaal om mee te traden. Je kunt er snel flinke winst mee boeken. Met de winst ga je vervolgens weer een andere trade aan. Heb je hier echter geen tijd voor, dan moet je het zoeken in projecten waarvan de lange termijn vooruitzichten aantrekkelijk zijn.

Hieronder vind je onze top 5 van munten waar je zonder kopzorgen geld in kunt stoppen. Bij de aanstaande crypto hype zul je zien dat je inzet meerdere malen is verdubbeld.

ChainLink (LINK)
https://chain.link/
In 2013 kochten wij Bitcoin. In 2015 zagen wij de potentie van Ethereum. Sinds 2017 kopen wij ChainLink. Waarom? Mocht heel het blockchain gebeuren daadwerkelijk tot een technologie leiden die in de wereld gebruikt gaat worden – en dat zal gebeuren! -, dan heb je data nodig. Blockchains zijn echter gesloten netwerken en kunnen geen data buiten hun chain ophalen. 

ChainLink Sergey NarzarovOm off-chain data op blockchains te krijgen, heb je oracles nodig. We schreven er dit artikel over. De grootste speler in het oracle landschap is ChainLink. De CEO Sergey Nazarov is al sinds 2014 met zijn product bezig. Het team is ijzersterk en de markt voor data is miljarden waard. Bloomberg draait bijvoorbeeld een jaaromzet van 8 miljard met de verkoop van financiële data.

Swift, de partij die banktransacties mogelijk maakt, is al enige tijd betrokken bij ChainLink. Ook schijnen Microsoft en Salsesforce al de beta omgeving van ChainLinks aankomende mainnet te hebben bekeken. Oh, en de head of blockchain van Facebook is adviseur van ChainLink. Tja, met dit soort namen weet je dat het goed zit.

LINK koop je op o.a. Binance.

Binance (BNB)
https://binance.com
De crypto exchange Binance is sinds voorjaar 2017 actief. In razendsnel tempo is het uitgeroeid tot een bepalende speler in de cryptowereld. Word je munt niet verhandeld op Binance, dan blijf je het bereik van het grote publiek. Tijdens de ICO hype van 2017 betaalden crypto projecten dan ook miljoenen om gelist te worden.

Nu ICO allemaal scams blijken te zijn en investeerders er weg van blijven, heeft Binance besloten om munten op hun eigen chain te lanceren; zogeheten IEOs. Daarmee is Binance een concurrent van Ethereum geworden en met de handel hierin verdienen ze miljoenen (zie CELR, Matic). De exchange gaat binnenkort ook margin trading aanbieden. Het handelsvolume zal hierdoor alleen maar toenemen.

Als je gelooft dat de cryptomarkt groter wordt, dan wordt Binance groter en dus ook de waarde van de Binance munt. Wij voorspellen dat de koers naar $90 per BNB gaat.

BNB koop je op o.a. Binance.

Sentivate (SNTVT)
https://sentivate.com/

Zo’n beetje alle technologie in de wereld is verbonden met het internet. Dat kost aardig wat bandbreedte. Dit zal alleen maar toenemen; door bijvoorbeeld de opkomst van IoT devices en de simpele behoefte van de mens naar sneller en meer. Het huidige internet kan dit niet aan. Er is al jaren discussie in de VS omtrent Net Neutrality om bepaalde online diensten (betaald) voorrang te verlenen.

Het bedrijf Arity wil met hun project Sentivate een nieuwe internet creëren. Hun eerste stap hiervoor is om de datatransfers via USP en HTTP/UTP te verangen met USDP. Dit zorgt voor sneller en goedkoper dataverkeer.

De ambities zijn torenhoog, maar het team is sterk en de hype rondom Sentivate begint langzaam op te borrelen. In een bullgekte kan deze munt hetzelfde doen als wat Railblocks/Nano deed in 2017. In april van dat jaar kostte 1 Nano $0.0075. Zes maanden later werd deze verkocht voor $30. Stel je voor dat je hier $1000 op had ingezet…

SNTVT koop je o.a. op STEX.

High Performance Blockchain (HPB)
http://www.hpb.io/
Hoewel wij huiverig zijn om in Chinese projecten te investeren (bekijk de ‘China Hustle’ op Netflix), is HPB wel een gokje waard. Het team is tijdens de bear market niet voor een exit scam gegaan en is door blijven ontwikkelen.

Wat ze doen? Ze maken de zoveelste Ehtereum-achtige chain. Je kunt er data op uitwisselen en DApps op draaien. De transactiesnelheid van 1,000 TPS is de technologische lekkermaker. Als investeerder is de nauwe band met Union Pay echter het meest interessant. Dit is de Chinese variant van Visa. Zij faciliteren het betalingsvekeer van zeven miljard kaarthouders en alle grote Chineze banken.

Mochten de transacties van Union Pay (deels) door HPB verzorgt gaan worden, dat zit je goed. De huidige prijs van de munt ($0,36) zal dan zeker de all time high van februari 2018 ($13,65) weer gaan naderen. Tel uit je winst!

HPB koop je o.a op Bibox.

Hydro Protocol (Hydro)
https://projecthydro.org
Opmerkelijk is de lage marketcap van Hydro; $6 miljoen voor een finacial blockchain service dat al jaren aan de weg timmert. Vorig jaar sloot het een overeenkomt met TD Bank (bron). De grootste bank van Canada zal een groot deel van haar financiële dienstverlening op de Hydrochain laat lopen. Ook het investeringsfonds Principal Financiel Group, dat een waarde van $673 miljard vertegenwoordigt, zal de vele toepassingen (zoals AI trading) van Hydro gaan gebruiken.

In de cryptomarkt staat of valt alles met sentiment. Een met Hydro vergelijkbare service als Stellar kende een marketcap van $1.5 miljard in een bear market. Wanneer we weer volop bull zijn, dan moet Hydro op zijn minst de $200 miljoen kunnen halen. Oftewel, je vereenvoudigt een investering op dit moment dertig maal.

Hydro koop je o.a. op Bittrex.

Meer crypto tips

Wil je op de hoogte blijven van de beste investeringen in crypto? Meld je dan aan voor onze Trading Service. Je krijgt hier exclusieve trading tips voor altcoins en bitmex trades. Daarnaast vertellen we je welke nieuwe projecten de potentie hebben om erg groot te worden. Je wilt hier als eerste bij zijn. Niet voordat deze munt op Binance komt…