Crypto Beleggingsfonds

Wil je ook profiteren van de grote winsten die je met crypto kunt maken? Heb je echter onvoldoende tijd of kennis om volop met traden bezig te zijn? Dan kan je gebruik maken van het beleggingsfonds van Crypto Helden.

De cryptomarkt bestaat allang niet meer uit Bitcoin alleen. Dit is de munt met de hoogste waarde, maar met talloze andere cryptomunten kan je veel meer winst boeken. In 2017 zagen vele munten hun waarde met meer dan 8000% toenemen. De bitcoin prijs steeg “slechts” met 2200%.

Wanneer je participeert in het beleggingsfonds van Crypto Helden dan lift je automatisch mee op onze jarenlange expertise binnen crypto. In 2012 kochten wij onze eerste Bitcoins, gevolgd door Litecoin en in 2016 ook Ethereum. Deze successen hebben ons in staat gesteld om nu fulltime met crypto trading bezig te zijn.

Ook bewaren wij je voor grote verliezen. De cryptomarkt is er een van fikse schommelingen. Het is durven instappen en tijdijg uitstappen om je winsten te behouden.

Naast onze Trading Service voor actieve beleggers, hebben wij ook een beleggingsfonds in cryptomunten. Een ideale dienst voor degene die financieel  wilt mee profiteren van de technologie van de toekomst, maar hier als investeerder niet dagelijk mee bezig kan zijn.

Strategie

Ons beleggingsfonds bestaat voor een deel uit lange termijn investeringen die voor een betrouwbaar fundament zorgen. Hiermee boeken wij consistente groei (>300% op jaarbasis). Onze specialiteit is echter het vinden van kleine, nieuwe munten waarmee wij exponentiële winsten maken. Met regelmaat boeken wij x30 klappers in een korte periode (2-3 maanden).

Bij succesvolle investeringen in crypto draait het om het doen van research, research en nogeens research. Alleen zo vind je de top cryptomunten van de toekomst. Met onze achtergrond in IT en finance herkennen wij goede projecten en, nog belangrijker, welke dat niet zijn.

Wij investeren alleen in sterke teams die werken aan producten waarbij de blockchain technologie ook daadwerkelijk een meerwaarde biedt. De cryptomarkt is al speculatief genoeg dus wij nemen geen onnodige risico’s.

Betaal slechts over je winst

Je kunt kosteloos deelnemen aan het beleggingsfonds van Crypto Helden. Wanneer wij met jouw inleg winst maken, brengen wij een management fee in rekening. Deze wordt op maandelijkse basis verrekend.

De fee wordt berekend op basis van jouw inleg:

  • Groep A:  €2.000 – €5000       ->  25% management fee
  • Groep B:  €5.000 – €10.000    ->  20% management fee
  • Groep C:  €10.000 – €30.000  ->  15% management fee
  • Groep D:  €30.000 – €50.000  ->  10% management fee
  • Groep E:  €50.000 en meer     ->   5% management fee

Uiteraard wordt de fee verlaagd wanneer jouw portefeuille in waarde stijgt en in een hogere groep terechtkomt.

Interesse

De cryptomarkt is nog jong en groeit met de dag. Als een van de eerste investeerders hierin kan jij  nog meegenieten van de grote winsten die wekelijks gemaakt worden.

Heb je interesse om deel te nemen in het beleggingsfonds van Crypto Helden? Neem dan contact op via info@cryptohelden.nl. Wij zullen je persoonlijk adviseren over de mogelijkheden en wat we voor jou kunnen betekenen.